Peraduan Komen dan Menang Ikanstim (U)

8:03 PM / Comments (3) / by Admin

_________________________________

HappyCow


Salam dan hi semua!

Nampak nya sehingga jam 12.01 pagi semalam, terdapat 35 biji komen telah tersiar dalam entri "Apa yang anda akan buat bila.." dan kesemuanya berpeluang untuk mendapat hadiah misteri dari IkanStim.com! Hanya satu pemenang sahaja akan dipilih. Bagi pengomen yg tak tinggalkan apa-apa link / komen untuk di track semula, peluang untuk dapat hadiah tu memang 0% la. So sorry. Give me a few days untuk decide k? nanti bila dah ada pemenang, i'll announce it. Sekarang ni busy dengan exam. Agak okay jugak sambutan peraduan ni. Ingatkan korang tak berminat. Nanti nak buat lagi peraduan lain. Hehe. Oh ya, siapa free 21hb ni? angkat kening! nak ajak pegi Sungei Wang. Ada apa kat Sg wang? KLIK



P/s: Apa yang media cuba sampaikan sebenarnya? Berita Pak cik tikam isteri..



Gambar dari Utusan: klik


Gambar dari Berita Harian: klik

Kemana hilang nya logo BN tu? Teruk betul la. Tak telus langsung. Boleh kita simpulkan disini, utusan lagi pro kerajaan UMNO dari Berita Harian. Haha





Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

3 Comments:

Anonymous @ November 12, 2009 at 4:47 PM

nk menang!
hehe
nah no phone
019222333

saya.suka.saiko.la @ November 13, 2009 at 1:48 PM

ehehee~
kesan adobe kah?
npknye sidang redaksi,*perghhh,cm kt skola pulak* ad ms terluang nk mengedit2 ni.
tabeeekkkk!!
:P

IkanStim @ November 13, 2009 at 6:58 PM

kopi kat internet je
hoho