U buntu? I lagi Buntu (P)

7:02 PM / Comments (6) / by Admin

_________________________________

baby05


Seriously minggu exam ni memeningkan kepala. Sem ni patutnya score sebaiknya sebab nak digunakan time apply intern. Wargh?! Stresss! Btw, im thinking of applying intern at Naza World. Sangat mengagumi founder nya. Tapi boleh ka apply intern kat situ? ada sesiapa yg tau?

Tujuan entri ni ditulis untuk mintak pendapat para pembaca/ penonton IkanStim.com , macamana nak decide pememnang untuk peraduan Komen Dan Menang ni? Tekanan exam menyebabkan otak ni susah nak jadi kreatif. Dahla melepas screening film 2012. Free ticket pulak. Otak jadi serabut, emosi jadi tak stabil. Adakah aku mengalami PMS? -.-'

Bagi sesiapa yg punya masa dan kreatif, tolong lah diriku ini untuk menentukan pemenang nya ok? Terpaling creative ialah yg kita cari. Nanti kalau tak bagi hadiah, orang kata penipu pulak. aiyoyo.. Saya buntu dan tak da idea. Bantula saya! Tolong secepat yg mungkin ya? Dah 3 hari peraduan ni berlalu..

P/s- ekceli, idea nak buat peraduan ni datang spontan. Ramai pulak yg join, proceed terus lah. Sekarang takda idea nak decide siapa pemenang. waduh- waduh




Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

6 Comments:

Aida The Pink Goddess @ November 14, 2009 at 1:11 AM

waaaa, kat naza world! hehe

IkanStim @ November 14, 2009 at 1:32 AM

haha
ntah apa function budak business+info system kat naza world.

abu ubaidah @ November 14, 2009 at 6:16 AM

ada satu post,janitor tandas... ok la tuu,gaji masuk,peluh pun kuar

Lizz @ November 15, 2009 at 12:42 AM

pergh! naza tu. tak perlu buntu, ikut kata hati sudah..jangan ikut kate aku.wakakaka

IkanStim @ November 15, 2009 at 2:22 AM

ko tak kate pape pun cik liza
haha

Anonymous @ November 15, 2009 at 8:32 AM

tuk keputusan pemenang tu aper kata biar pembaca yg tentu kan.. sorg leh vote 1 kali jerk..(utk elak kan ada yg vote tuk diri seniri.. kahkah..)

buat la dlm top 10 ker, pastu sertakan skali jawapan calon2.. (cadagan jerk..)