Bunuh Isteri & Anak-Anak (21SG)

11:08 PM / Comments (12) / by Admin

_________________________________

Memandangkan dah lama tak da gambar seram atau yg SG, SX, PL di upload dalam IkanStim, aku mengambil insiatif ini untuk menghidangkan anda semua dengan gambar ngeri ni. Description folder gambar-gambar ni ialah bunuh isteri dan anak anak. Gambar tak lah seram mana .. tapi agak seram jugaklah. So, kalau tak nak tengok, tak payah klik baca lagi.




Ni mungkin family lelaki tu


l
di meja autopsy



.....



Gila



.....

Mungkin si ayah bunuh semua ahli keluarga sebab dia berhutang dengan ah long. Mungkin lah. Tak da info tambahan yg disediakan. So tak boleh nak explain lebih.



Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

12 Comments:

Anonymous @ November 19, 2009 at 3:47 PM

ni mesti tekanan jiwa..

IkanStim @ November 19, 2009 at 5:14 PM

tekanan satu badan ni. bukan stakat jiwa.

Zulaikha @ November 20, 2009 at 2:42 PM

nak muntah tgk..
eew!
hahahaha..

IkanStim @ November 20, 2009 at 3:41 PM

ada pulak gelak
haha

Melz @ November 20, 2009 at 6:20 PM

tekanan jiwa dan mental serta tiada pertimbangan dalam diri mudah menghadapi masalah ini . selain itu juga bagi aku , orang² begini kurang pegangan agamaa :)

Arief Arf @ November 20, 2009 at 7:00 PM

pergh..
die bunuh pakai pisau ape eh..
kesian..

nn @ November 20, 2009 at 7:13 PM

cm pernah dga jgk psl bnd ni. huhuhu. sadis sgt2. adoi. cm nyesal plak tgk -.-"

IkanStim @ November 20, 2009 at 7:22 PM

sapa sruh tengok
hehe

neon @ November 22, 2009 at 12:18 PM

awaaawwww nyesal tgk...erkss kejamnye...

armie::parc::udinc @ November 28, 2009 at 5:44 PM

gamba2 ni da lame..sbb aku penah dapat email yg serupe sekitar 2005-2006...

kononnye lelaki 2 amalkan ilmu hitam...die kate die tgk anak2 dan isteri die 2 macam kambing..2 sbb die sembelih cam2 skali...

xtau plak kalo2 kejadian ni terjadi time raya korban :p

Admin @ December 31, 2009 at 9:08 PM

pulak dah.. permainan jin

IkanRebus @ January 17, 2010 at 5:17 PM

ini dalam sedutan drama la....zzzz