IkanStim dimana-mana! (U)

10:51 PM / Comments (5) / by Admin

_________________________________

Nampaknya IkanStim.com dah dikenali ramai. Berapa ramai? itu yang kita nak tau tu. Tapi for sure, IkanStim dah menjadi googable. Tak percaya?


1) IkanStim.com dalam iklan Google.




2) Ikan stim blogspot di tangga kedua dalam carian Google



3) Bila Ikan dan Stim di dekatkan, makin senanglah jumpa blog ni. Dulu pakai blogspot je. Free. Sekarang guna .com . Kena bayar 30 ringgit setahun. Dedem!


4) Ini macam membukak pekung di dada sikit. Walaupun tak la sampai ratus or ribu perkataan IkanStim di google, tapi perkataan tu yg paling banyak redirect pengunjung ke mari.



Rasanya blog ni dikenali dengan gambar-gambar pelik. Tula ramai orang singgah. Sekarang ni dah lebih variasi. Ada gambar pelik, seram, lucah dan pelbagai lagi. Haha

Terima Kasih semua!




Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

5 Comments:

Anonymous @ November 19, 2009 at 5:14 PM

wahaha
tahniah ikanstim!
aku pgikut paling setia

Usine @ November 20, 2009 at 10:46 PM

Alamak...sbb dah beli adword mmg la ada kat iklan adsense tu. he he he

IkanStim @ November 20, 2009 at 11:18 PM

usine
sbnrnya iklan tu mnjdai tnda tnya sbb id never pay even a penny to adword.
tp ada pulak iklan kena diplay
xphm btol la

Khairieah @ November 26, 2009 at 11:11 PM

ada jg keyword perempuan stim
stagaaa
hehehe

IkanStim @ November 26, 2009 at 11:28 PM

haha
ada2 ja yg di search