Flash Mob dalam pawagam KLCC? (U)

6:06 PM / Comments (12) / by Admin

_________________________________

Sempena selesainya 3 paper yg agak *&^*((^! , dengan kepala yg masih pening-pening lalat, aku gagahi jua jari-jemari ini untuk mengupdate IkanStim.com

Pernah tidak anda mengalami gangguan jiwa dalam pawagam? Contohnya ada beberapa lelaki dengan kuat bergelak ketawa di belakang anda. Tak pun bercakap dalam telefon dengan kuat sekali. Mesti hati jadi panassss kan? Kalau boleh nak bertumbuk dalam tu jugak. Tapi rugi pulak bayar tiket RM8 tapi tak tengok movie. Sibuk buat action movie pulak dalam tu.

Well, tengok muka aunty kat bawah ni. Kesian beliau.. terganggu dengan orang yg melalak kat belakang.

IMG_0028
Aunty: "Haiyaa.. mau tengok wayang pun talak tenang oh"


Kejadian ini berlaku di panggung wayang Suria KLCC . Semua penonton dalam wayang tu berdiri dan sing along lagu Through My Window. Yup, lagu yg Bunkface nyanyi tu. Sebelum movie start, biasala ada iklan kan? Haa.. time tu la ditayangkan iklan orang kertas TM ber background kan lagu through my window. And all of a sudden , satu panggung tu berdiri ikut nyanyi sama-sama! Gila apa?

Nah, ni gambar lagi



Yg duduk belakang bukan main semangat lagi berdiri


Iklan ni la yg buat orang jadi gila seketika. haha


haa.. tu orang kertas tu


Nak baca artikel pasal Through My Window / Everyone Connects?
Nah:

artikel1 (mesti baca!)
artikel2
artikel3
artikel4 (Video iklan Everyone Connects)





P/s- Ni la tayangan 2012 yg aku melepas tu. Kena bagi tiket free, tapi tayangan kat KLCC. Aku pulak di Perak.. tengah exam pulak. Memang melepas la..

P/s/s-thanks to kate for the pictures (Fyi, Jac gave it to me)




Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

12 Comments:

Aida The Pink Goddess @ November 17, 2009 at 8:39 PM

waaah bestnyaa!!! kalau org kching bgini kan best!!

yaaaaaa lagu itu sgt2lah addictive, kalau akak pun akak ikut nanyi sama2!! anyways, akak dah dpt ringtone tu..hhehe

IkanStim @ November 17, 2009 at 8:53 PM

Fuiyo
semangatnya
haha

eh, u finally following me

Aida The Pink Goddess @ November 17, 2009 at 9:26 PM

yeeeeeeee, rupa2nya akak belum followw!!!! serius , i just realized!!

neesa_jun @ November 17, 2009 at 11:08 PM

macam dalam konsert pulak...

IkanStim @ November 17, 2009 at 11:20 PM

yeaa
tp dalam panggung wayang before movie ditayangkan

ish ish ish

cikfiena @ November 18, 2009 at 7:36 AM

skrg ni perasan x budaya tgk movie dlm panggung da lain.. dulu tgk movie klu nk ketawa cover2 jer.. skrg ni klu ketawa mmg best sb bkn kita sorg jer ketawa, satu panggung turut ketawa sama.. (klu yg nk kan privacy tu mgkn x suke kot..) but for me, i do enjoy watching movies kat panggung skrg.. sb klu g tgk sensorg pun x terasa g tgk sensorg.. ini la org kata penangan GENERASI Y! hihii..

IkanStim @ November 18, 2009 at 8:44 AM

btul jgk tu cik fiena. time part gelak mmg best .haha

cewah, penangan gen y ke? hehe

al-Wann @ November 18, 2009 at 12:20 PM

perghh meriah giler laa..
best ker lagu nie?
xdgr lg laa..

Aida The Pink Goddess @ November 18, 2009 at 12:53 PM

cik fiena: sy amat setuju! best.hehe...

IkanStim @ November 18, 2009 at 1:33 PM

wan
ko pg everyoneconnects.net
boleh dnlod

Nazra~ @ November 21, 2009 at 2:48 PM

kalau kt kedah, mau ada yg kutuk dulu :P

IkanStim @ November 22, 2009 at 10:59 PM

haha
kat mana2 pun nazra~